Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
04 Травня 2024 р

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

Сьогодні, як ніколи підвищується роль освіти в підготовці   школярів до самостійного життя у світі, до кількості надзвичайних ситуацій  постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров"я. Саме тому з метою надання дітям елементарних знань з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій, особливо тих, вірогідність виникнення яких достатньо висока на тій чи іншій території, та в які можуть потрапити саме діти, є потреба у проведенні  в школі відповідних заходів. Одним із таких профілактичних заходів є "Тиждень безпеки життєдіяльності".У цьому році тиждень безпеки життєдіяльності у гімназії провели з 16 жовтня по 20 жовтня.У його рамках заплановані найрізноманітніші заходи, основною метою яких є формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров"я, вироблення в школярів співчуття , бажання допомогти; пропагування професії рятувальника. 

З учнями провели годину спілкування на тему: «Вибухонебезпечні предмети. Дії при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів».

Переглянули  відео «Небезпечні знахідки».

Бесіда «Будь обережним на вулиці і вдома».

Опрацювали пам’ятки-поради для учнів про вибухові пристрої, незнайомі предмети-знахідки, пожежі.

Година спілкування «Первинні засоби гасіння пожежі». Гра-вікторина «Як треба діяти  при пожежі».Вікторина «Веселий і злий сірничок»

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *