Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
04 Травня 2024 р

Бабин Яр- символ вічної скорботи

 

      Відзначаючи 81-ту річницю подій Бабиного Яру, в школі були проведені заходи, метою яких стало виховання історичної пам’яті в учнів, формування почуття патріотизму й любові до рідної землі. 
Зокрема, в 5-9 класах були проведені тематичні виховні години з теми «Історія трагедії Бабиного Яру». Для учнів 8-9 класів був організований круглий стіл з питання «Трагедія Голокосту - найтяжчий злочин проти людства». Учні 5-9 класів разом з учителем історії Вишталюком О.П. підготували експозицію ілюстративних та друкованих матеріалів «Бабин Яр – трагедія народу України» (з використанням матеріалів з Інтернету). Проведено уроки історії України для учнів 5-9 класів за темами: «Бабин Яр: символ вічної скорботи», «Причини масового знищення населення України у роки Другої світової війни» . Організовано перегляд документального фільму про події Другої світової війни для учнів 9 класу.
Для учнів 1-4 класів було проведено тематичні екскурсії до шкільного музею, з теми «Пам'ять про Другу світову війну в наших родинах».

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *