Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
28 Березня 2024 р

" Шануймо жінку, матір і кохану!"

Під таким гаслом 4 березня в Будинку культури відбувся концерт аматорів художньої самодіяльності БК та учнів та вчителів школи. На свято були запрошені жителі села, батьки учнів школи та солдатів строкової служби і воїнів-учасників АТО.

   Майже 2 години глядачі не втомлювались аплодувати самодіяльним артистам.

  Зі слізьми на очах сприймали люди кожен виступ, який був пройнятий гуманізмом, вірою в краще для України, патріотизмом і засудженням війни. Звучали пісні" Ой у лузі червона калина", "Вишийте мамо сорочку", "Пісня проматір", "Черемуха", "Помиріться брати", "Рушничок", "На зорі мене,мамо,збуди", "Деревце роду", "Рушники". "Шануйте жінку", "Мамо не плач" та інші у виконанні П. Сидоренка, фольклорного колективу2 марічка", вокального жіночого Ансамблю "Ластівка надії", Вараниці Каріни та учнів 5-9 класів. З трепетом та завмиранням серця сприйняли глядачі декламування віршів " Мамо, не плач2( Павловська М.), "Лист захисникам Вітчизни"( Плахотнюк Марія), "Вишиванка" (Антонець В.М.).

 Під час концерту з гордістю було названо імена односельчан, воїнів Збройних Сил України: Вдовиченка Сергія, Жука Олександра, Плахотнюка Євгена,Скрипнюка Олександра,Кириленка Богдана, Борейка Віталія, Кожевнікова Сергія, Паламарчука Андрія Михайловича, Каноніка Петра Івановича,Павловськог Віктора. Ведучі свята Антонець Валентина та Кльоцко Алла зачитали характеристики та листи від солдатів та їх командирів. Для кожної родини захисників Вітчизни були виконані пісні та подаровані квіти.

  Щирими усмішками, лагідними словами і піснями привітали учні 5-9 класів своїх мамів з Днем 8 березня.Свято нікого не залишило байдужим. всі пройнялися почуттям єдиної родини, впевненістю в те, що Україна є, була і буде єдиноє, неподільною і незалежною!

                                  

           

                                        

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *