Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
20 Квітня 2024 р

Тиждень правових знань

З 10.12.2018 р. по 14.12.2018 р. в нашій школі проходив Тиждень правових знань.

  В ході його проведення відбулася виставка малюнків, плакатів на правовиховну тематику, розгадування кросвордів, оформлення тематичних стендів на тему Всеукраїнського тижня права.

  10  грудня Було проведено Всеукраїнський урок для учнів 9 класу: «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

  Відбулися книжкові виставки, презентації видань про права людини та іншої  літератури правового змісту,лекції, години спілкування на тему: «Ідеали Загальної декларації прав людини і сучасна Україна»,виховні уроки для дітей різних вікових категорій з метою запобігання булінгу, дискримінації та насильству в школі.

  Серед учнів 7 – 9 класів було проведено анкетування: "Твої права і обов’язки", ВІКТОРИНА: «КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВА, СВОБОДИ ТА ОБОВ'ЯЗКИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ», перегляд відео, презентацій правового змісту.

  На  класних та виховних годинах учням 1 – 9 класів проведені наступні заходи: Година спілкування: Права та обов?язки дитини. Бесіда: Мої права та обов?язки. Виставка творчих робіт «Мої права». Класна година:  Мир і спокій не дива, але знай свої права. Бесіда: Права дитини. Виховна година: Права та життєві цінності. Бесіди: Я та підлітки іншої раси. Тероризм – походить від слова «жах». Демократія у шкільному житті: Якими є права та обов’язки  учнів, вчителів та батьків у навчальному процесі. Виховна година: Вчинок та його наслідки.

  На завершення були підведені підсумки тижня правових знань, відзначено здобутки та недоліки в правовиховній роботі шкільного колективу.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *