Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
23 Квітня 2024 р

ЯК ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ

 

З 1 серпня діють нові правила адаптивного карантину, що дозволяють посилювати чи послаблювати обмеження в окремих містах і районах. Регіони розділені на зони залежно від епідеміологічної ситуації: «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону». Заборона відвідувати школи діятиме тільки у «червоній» зоні. У разі спалаху хвороби школи можуть закривати на карантин на 7-14 днів.

 

  • Вхід в школу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено. В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи. Заходити можна лише в масці або респіраторі. При вході в школу, або в класі потрібно обробляти руки антисептиком. Учням не дозволяється ходити по інших класах (крім уроків інформатики). Учням 1-4 класів дозволяється бути без масок.
  • Під час перерв учні 5-9 класів і працівники школи повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати, при цьому слід дотримуватись дистанції. Зміна масок кожні 3 години. Маски треба зберігати у герметичному пакеті (zip-пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для використаних одноразових масок в школі розмістять урни.
  • Після кожного уроку потрібно провітрювати клас не менше 10 хв.
  • Харчування в їдальні буде здійснюватися для різних класів на різних перервах. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожному учневі слід приходити зі своєю пляшкою води.
  • Вчителям та персоналу будуть щоранку проводити температурний скринінг. Учням - ні. Але за умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника, або вчителя предметника у якого в них перший урок.
  • Забороняється приходити до школи з температурою вище 37,2  С °, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. При будь-яких ознаках ГРВІ залишайтеся вдома!!!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *