Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

Табір наш дім, а ми господарі в нім!

   Ось і настало літа. Пора теплого сонечка, запашних квітів, смачних ягід, а для школи це пора літнього табору відпочинку. От і розпочав свою роботу 3 червня пришкільний табір "Світанок".

  3 червня - День захисту дітей

В цей день вихованці нашого табору їздили на загальнорайонне свято "Світ очима дітей", присвячене всеукраїнському дню захисту дітей.

04 червня - День патріота

В цей день відбувається святкове відкриття табору. Сформовано 3 загони: "Усмішка", "Спритні", "Водограй", вивчаються девізи, речівки, загонові та табірні пісні. А також сьогодні у нас пара українського віночка.

4 червня - День казки

Сьогодні у нас не звичайний день, а день казкових героїв. В цей день діти приходили переодягнені в казкових героїв. були в нас: Язиката Хфеська, Попелюшка, Кощей Безсмертний, Баба Яга, лісові мешканці та ін.

6 червня - День гімору та гримера

Сьогодні гумористичний день. З самого ранку дітей розмальовували в персонажів комедії: клоунів та мімів. Провели конкурс на найкращого клоуна, переможцем вийшов клоун І - загону Кузьменко Назар. Намалювали малюнки на асфальті "Усмішка дарує щастя" і обов`язково кожного дня зустріч на музичному майданчику.

7 червня - День самоврядування

Сьогодні ми зробили конференцію - звіт про роботу учнівського комітету за 2018 - 2019 рік. А також вибрали новий склад на 2019 - 2020 навчальний рік. І звичайно традиційна зустріч на музичному майданчику.

10 червня - День іменинника

Сьогоднішній день насичений різноманітними заходи. Сьогодні у нас і "Караоке на подвір`ї", музичний калейдоскоп "Хто кого переспіває", гра "Нас єднає танок", вікторина "Що означає твоє ім`я", а також свято "Полуниці".

11 червня - День охорони довкілля

Сьогоднішній день пройшов цікаво та головне з користю. З самого ранку наші вихованці разом із своїми вихователями відправились розчищувати джерела, а також збирати польові квіти. Після повернення до школи із принесених квітів ми сформували чудові букети, а також традиційна зустріч на музичному майданчику.

12 червня - День спорту

Сьогоднійшній  день найулюбленіший для усіх хлопчиків. В цей день проводилась вікторина «Чи знаєш ти правила безпечної поведінки під час руху на велосипеді», також конкурс на найкращого повільного велосипедиста (переможець Агоштан Костя) та на найшвидшого велосипедиста (переможець Довгань Діма) та зустріч на музичному майданчику.

13 червня - День народознавства

Сьогоднішній день розпочався з вікторини про Трійцю, конкурсу «Загадаю загадочку та й посію на грядочку», народознавчою вікториною і завершили створенням малюнку за народними прекметами.

14 червня - День дружби та рибалки

Сьогодні разом із вихователями діти ходили до річки ловити рибу та влаштували собі обід на свіжому повітрі

15 червня - День випускника

Цей день дуже важливий та хвилюючий для нашої школи. Сьогодні наші дев`ятокласники залишають шкільний поріг. Та найбільш хвилююча мить для тих хто приїхав на зустріч однокласників через 10, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 років. Після лінійки всі випускники розійшлися по своїх класах на урок спогадів разом із своїми класними керівниками, тих кого вже немає із знами на цій землі вшанували хвилиною мовчання.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *