Животівкська гімназія, Вінницького району, Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
18 Квітня 2024 р

Учень наша майбутня зміна

І знову події у нашій школі. На днях завершився тиждень учнівського самоуправління, протягом якого, учні мали чудову можливість проявити свої лідерські якості, показати знання та вміння які вони набули навчаючись у нашій школі.

Тиждень розпочався тим, що був вибраний новий директорський склад та учительський, серед учнів нашої школи. Для кожного класу було обрано класного керівника. Працювали цього року нові кухарі та технічка. 

Кожний день був зовсім не схожим на інший. Так вівторок був у нвс "Днем хорошого настрою", був у нас конкурс малюнків на асфальті на тему "Я маю право..", також відбулась у нас зустріч на музичному майданчику (музичні переспівки між учнями та вчителями).

Середа була у нас "Днем вишиванки та гостинності", в цей день новообрана дирекція та класні керівники провели акцію Дерево мрій та Дерево життя. Кожний учень написав та прикріпив свою мрію на Дерево мрій.

Четвер був у нас незвичайним днем і ніс своєрідний характер "Пізнай свої можливості і жити вчись по щирості". Провели ми акцію "Таємний друг" та акцію "Яблуко".

П`ятниця була приурочена Дню Вчителя і називалась "Учитель садівник, що ніжно пестить квіти". Учні  проводили уроки (звичайно в присутності вчителя).

Вцілому проаналізувавши нашу роботу, можу сказати, що тиждень пройшов позитивно. Всі заплановані заходи було виконано, учні проявили себе хорошими вчителями і хорошими керівниками!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *